Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

“Vând fragmente din Meteoritul de la Celeabinsk” şi alte noutăţi despre meteoritul căzut în Rusia

Publicat 05:53 | 17 feb. 2013 // Mapamond, Ştiinţă // 1.640 vizualizări

Nou: Ruşii au găsit fragmente de meteorit şi au anunţat rezultatele analizei de laborator
Presupusa-urma-lasata-de-meteorit-in-lacMinisterul Situaţiilor Excepţionale din Rusia a anunţat că scafandrii n-au găsit urme ale meteoritului în lacul de lângă oraşul Cebarkul, regiunea Celeabinsk. Nici în cel de-al doilea loc, în apropierea oraşului Zlatoust, n-au fost găsite fragmente de meteorit.
Meteoritul provenea din centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter, avea dimensiunile unui autobuz, cântărea aproximativ 7.000 de tone şi a explodat cu o forţă de 20 de ori mai mare decât cea a bombei atomice de la Hiroshima, afirmă specialiştii NASA. Detalii:
Rusia: N-au fost găsite fragmente ale meteoritului, spun autorităţile

Meteoritul care a explodat deasupra munţilor Ural din Rusia, dezintegrându-se într-o ploaie de fragmente, n-are nicio legătură cu asteroidul 2012 DA14, care a trecut în aceeaşi zi de vineri, 15 februarie, la o distanţă mică de Pământ. Detalii:
Meteoritul explodat deasupra Rusiei n-are legătură cu asteroidul 2012 DA14

Pe internet au apărut anunţuri ale unor persoane care pretind că au de vânzare “bucăţi din Meteoritul de la Celeabinsk”: „Are mici rosături, dar în general este în stare perfect㔄Element cosmic nepământean! Tratează bolile cronice, te curăţă de vrăji”. De asemenea, şi-au postat anunţurile şi oameni dornici să cumpăre fragmente ale meteoritului. Detalii:
Anunţ: “Vând bucăţi din Meteoritul de la Celeabinsk!”

Meteorit-Rusia-Celeabinsk-explozie-lumina

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!