Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Madonna a devenit miliardară

Publicat 01:33 | 29 mart. 2013 // Elldorscop, Vedete // 818 vizualizări
agerpres.ro

agerpres.ro

Madonna este unul dintre puţinii norocoşi care au pătruns în clubul select al celor mai bogaţi oameni ai planetei – regina pop a devenit membru oficial al clubului miliardarilor.

Datorită turneului său mondial „MDNA” care a obţinut anul trecut încasări de peste 305 de milione de dolari, averea Madonnei a ajuns să fie estimată la peste 700 de milioane de dolari.

Regina pop a mai obţinut 75 de milioane de dolari din vânzările de materiale promoţionale şi alte 10 milioane din drepturile de televiziune şi vânzările de DVD-uri.

Veniturile obţinute din franciza sa de săli de sport Hard Candy şi din comercializarea băuturii sale pe bază de nuci de cocos Vito Coco, precum şi din contractul în valoare de 10 milioane de dolari cu producătorul de votcă Smirnoff, i-au propulsat averea la peste 1 miliard de dolari, conform “Women’s Wear Daily”.

În plus, parfumul „Truth or Dare” i-a adus Madonnei venituri de 60 de milioane de dolari, iar noua linie vestimentară şi de accesorii „Material Girl” i-ar aduce peste 10 milioane de dolari în 2013, conform estimărilor.

Sursa: Agerpres/ Starpulse.com

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!