Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Primăria Chişinău: Angajaţi cercetaţi pentru corupţie au fost concediaţi

Publicat 18:10 | 01 mart. 2013 // Justiţie, Republica Moldova // 1.216 vizualizări

Chisinau-PrimariaTrei angajaţi ai Direcţiei Funciare din cadrul Primăriei Chişinău au fost destituiţi din funcţie: Ion Golban, Vasile Ungureanu şi Vlad Cozma.

Primăria municipiului Chişinău informează că angajatul Direcţiei Funciare, Ion Golban, reţinut de CNA la 28 februarie, pentru luare de mită, a fost destituit din funcţie. Potrivit CNA, Ion Golban ar fi luat 500 de euro de la un cetăţean pentru perfectarea unor acte.

Un alt angajat al Direcţiei Funciare, Vasile Ungureanu, care figurează în calitate de bănuit într-un dosar penal privind fapte de corupţie, a fost suspendat din funcţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive pe marginea cazului.

De asemenea, specialistul principal al Secţiei cadastru şi relaţii funciare din cadrul Direcţiei Funciare, Vlad Cozma, a fost destituit din funcţie, în conformitate cu prevederile Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public şi a Legii cu privire la conflictul de interese.

Elldor.Info

2 Comentarii

  1. Sting spune:

    iata ca actiunile Cna-ului dau dovada ca institutia este una functionala si combate coruptia din RM indiferent de culoare apolitica si functie

  2. Era Toleranței spune:

    Citiți și cunoașteți Constituția și legea. Nimeni nu este vinovat pînă cînd nu este judecat!!! După ce lucrează CNA, ne trezim cu dosare cîștigate la CEDO și plătite din buzunarul poporului!!! Mai gîndițiva cînd scriți!

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!