Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Samsung lansează noul smartphone Galaxy S4: “Mai fin, mai puternic, pur şi simplu incredibil” (foto)

Publicat 17:21 | 15 mart. 2013 // Şi altele... // 1.156 vizualizări

Samsung-smartphone-Galaxy-S4Grupul sud-coreean Samsung va lansa pe piaţă, la sfârşitul lunii aprilie, un nou smartphone, Galaxy S4, pe care l-a prezentat joi seară, 14 martie, la New York şi cu care speră să pună mai multă presiune pe iPhone-ul rivalului său american, Apple.

“Intenţionăm să îl lansăm cu 327 de operatori de telefonie mobilă din 155 de ţări, începând cu sfârşitul lunii aprilie”, a anunţat JK Shin, şeful diviziunii de telefonie mobilă a Samsung, în cadrul unei prezentări oficiale la Radio City Music Hall, transmisă în direct în Time Square.

Noul telefon este “mai fin, mai puternic, pur şi simplu incredibil”, a adăugat el, potrivit AFP.
Va avea un ecran mai mare decât predecesorul său, Galaxy S3, de 5 inci (12,7 cm), un aparat foto mai performant şi va fi disponibil în versiuni compatibile cu telefonia mobilă de a treia şi a patra generaţie (3G sau 4G LTE).

Samsung-smartphone-Galaxy-S4-1

Marea piaţă americană este una din puţinele unde Apple vinde mai multe smartphone-uri decât Samsung. La nivel mondial, compania sud-coreeană a fost pe primul loc în 2011, loc pe care l-a păstrat anul trecut, având o cotă de piaţă de circa 30%, faţă de cei 19% ai grupului Apple.

Samsung-smartphone-Galaxy-S4-2

Sursa: Agerpres

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!