Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Vârsta la care femeile sunt cel mai frumoase

Publicat 22:51 | 21 mart. 2013 // Accente Info, Elldorscop, Radar // 1.500 vizualizări
pixdaus.com

pixdaus.com

Pentru a afla ce cred bărbaţii şi femeile despre aspectul lor fizic, sex, dar şi efectele operaţiilor estetice, revista americană „Allure” a realizat un sondaj.

Potrivit sondajului realizat de “Allure”, bărbaţii cred că vârful frumuseţii unei femei este la vârsta de 29 de ani, dar că la 30 de ani sunt cel mai seducătoare.

De asemenea, bărbaţii sunt cel mai încrezători în pat între 50 şi 69 de ani, în timp ce femeile sunt extrem de încrezătoare în aptitudinile lor în materie de sex între 18 şi 29 de ani.

Deşi 57 la sută dintre cei chestionaţi au fost de acord că sexul devine mai bun odată cu vârsta, numai o treime dintre bărbaţii tineri au declarat că sunt atraşi de femei de aceeaşi vârstă.

36 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani au susţinut că „femeile mai în vârstă sunt mai sexy”.

Legat de presiunea societăţii privind aspectul fizic, 84 la sută dintre bărbaţi şi 91 la sută dintre femei au fost de acord că societatea promovează conceptul „tinereţe egal frumuseţe” mai mult în cazul sexului feminin decât cel masculin.

Cum era şi normal, doar 34 la sută dintre bărbaţi sunt îngrijoraţi de efectele îmbătrânirii asupra aspectului fizic, în timp ce în cazul femeilor procentul creşte la 56 la sută.

Întrebaţi ce înseamnă „părul cărunt” pentru ei, cele mai numeroase răspunsuri în cazul femeilor a fost „bătrân”, în timp ce la bărbaţi cuvântul cel mai folosit a fost „distins”.

Referitor la măsurile pe care le iau pentru a se menţine tineri, 70 la sută dintre respondenţi au susţinut că optează pentru proceduri neinvazive şi doar 1 la sută au declarat că au făcut operaţii estetice, injecţii cu botox sau tratamente cu laser.

Vârsta la care bărbaţii sunt cel mai frumoşi şi când îşi pierd eleganţa

Sursa: Mediafax

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!