Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

O ştire Publika TV a provocat un scandal între Tudor Darie (Unimedia) şi Mihai Ghimpu

Publicat 15:49 | 29 Apr 2013 // Politică, Republica Moldova, Social // 2,457 vizualizări

Mihai Ghimpu: „Când te-a bătut tatăl tău ultima dată?”
Unimedia: „Mihai Ghimpu a amenințat fizic un membru al administrației Unimedia”

Unimedia-Tudor-Darie-Mihai-Ghimpu-scandalUnimedia a preluat o ştire Publika TV în care Mihai Ghimpu era citat eronat (după cum susţine liderul PL) cu o declaraţie potrivit căreia „este gata să renunţe la supărare şi îl aşteaptă pe Vlad Filat la negocieri”.
Mihai Ghimpu l-a telefonat pe Tudor Darie, directorul de la Unimedia, şi i-ar fi cerut să elimine ştirea de pe site (duminică, 28 aprilie).

Tudor Darie reproduce dialogul pe blog:
„Mihai Ghimpu: Uăi, când te-a bătut tatăl tău ultima dată?
Tudor Darie: Bună ziua, Dle Președinte.
Mihai Ghimpu: Tu spune-mi când ai mâncat bătaie ultima dată. Ce-i cu manipularea din știrea asta? (strigă) (…)”.

Cu referire la acest dialog, Unimedia îşi informează cititorii, la 29 aprilie, că „Mihai Ghimpu a amenințat fizic un membru al administrației Unimedia într-o convorbire telefonică și a solicitat pe un ton agresiv ștergerea știrii”.
“Mihai Ghimpu atacă din nou presa”, titrează Unimedia, precizând că „administrația companiei Interakt, cea care deține portalul de știri Unimedia, condamnă comportamentul politicianului Mihai Ghimpu de a lansa amenințări fizice și de a interveni în politica editorială a instituțiilor media, solicitând ștergerea unor informații”.

Şi Mihai Ghimpu şi-a exprimat nemulţumirea pe blog: “Stimați cetățeni, din păcate sunt din nou pus în situația să intru în polemică cu presa. De fapt, nu cu toată presa, ci cu presa aservită lui Filat. De data aceasta este vorba despre portalul de știri Unimedia, care ieri, 27.04.2013, a postat o știre prin care a spus că eu nu sunt un om al cuvântului, aducându-mi învinuiri că, ”dacă până acum nu acceptam să mă așez la masa de negocieri cu Vlad Filat”, acum s-a produs o ”răsturnare de situație” și eu ”m-am răzgândit”.

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Lasă un comentariu

Trebuie să fii Logat pentru a comenta.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!