Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

SUA: Un student a înjunghiat 14 persoane la o universitate din Texas

Publicat 00:59 | 10 apr. 2013 // Mapamond // 1.037 vizualizări

SUA-un-student-a-injunghiatUn student american a înjunghiat 14 persoane, dintre care două în stare gravă, în campusul unei universităţi din statul american Texas, înainte de a fi arestat, a anunţat marţi, 9 aprilie, poliţia locală, potrivit AFP.

Autorităţile au fost informate că “un bărbat de rasă albă a înjunghiat mai multe personae”, cu puţin după ora 11.00 (16.00 GMT), în campusul Cyfair al universităţii Lone Star, din apropierea oraşului Houston, a anunţat şeriful Adrian Garcia în cursul unei conferinţe de presă.

“Am arestat un bărbat de rasă albă, în vârstă de aproximativ 21 de ani, şi care este student al universităţii”, a adăugat el.

“Nu ştim cu exactitate ce fel de armă a folosit, nu ştim dacă este un cuţit sau alt instrument”, a precizat şeriful.

Poliţia anunţase anterior că suspectul a fost culcat la pământ de către un student înainte de a fi arestat.

Patru răniţi au fost transportaţi cu elicopterul la spital, a informat un purtător de cuvânt al poliţiei fără să poată preciza ce tip de armă a fost utilizată.

Universitatea, care a fost închisă, a anunţat pe site-ul său că agresiunea a avut loc “în apropierea Departamentului de ştiinţe medicale” şi că “informaţiile se adună fără încetare de la locul incidentului”.

Instituţia de învăţământ urmează să se deschidă miercuri, 10 aprilie, încheie AFP.

Agerpres

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!