Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Tipuri de femei pe care n-ar trebui să le laşi în preajma iubitului tău

Publicat 01:55 | 10 apr. 2013 // Elldorscop, Şi altele... // 1.736 vizualizări

Femei-care-iau-barbati-strainiRevista Eva.ro îţi recomandă să ai grijă ca iubitul tău nu aibă prea des de-a face cu următoarele 5 tipuri de femei, dacă nu vrei să-l pierzi dintr-o neglijenţă pe care să o regreţi mai târziu:
1. Femeia care îşi plânge mereu de milă
2. Femeia mult prea prietenoasă
3. Femeia bârfitoare
4. Femeia fatală şi fără principii
5. Femeia care l-a părăsit în trecut.

1. Femeia care îşi plânge mereu de milă

Să spunem că iubitul tău are o amică, vecină, colegă sau cunoştinţă, care cerşeşte mereu milă şi consiliere de la el. Bărbaţii rareori rezistă unei femei înlăcrimate, iar ea este gata oricând să primească orice atenţie minusculă de la el, chiar dacă imaginea ei este una patetică. Probabil că iubitul tău va considera sincer că nu îi oferă decât alinare, în timp ce ea îşi pregăteşte minuţios planul de a-l prinde în plasă. Să nu crezi în inocenţa ei: strigătul de ajutor este, de fapt, modul prin care cere atenţie sexului opus.

2. Femeia mult prea prietenoasă

Aparent inofensivă, femeia mult prea prietenoasă nu prea ştie să vadă limita între ce este normal şi ceea ce se numeşte „a sări calul”. Sub masca tipei de gaşcă, ce se bucură sincer de compania oricui, se ascunde o felina neîmblânzită, care vrea să se afle mereu în preajma unui bărbat nou (fie el singur sau nu).

Cum o recunoşti? Îţi atinge iubitul în joacă pe unde apucă, râde zgomotos la orice spune, nu vă respectă intimitatea şi comite gesturi total nepotrivite pentru statutul ei de amică şi atât.

3. Femeia bârfitoare

Nu este nici pe de parte una dintre prietenele tale cele mai bune şi, cu toate acestea, este foarte bine informată despre viaţa ta, ba chiar despre trecutul tău.
Interesul ei faţă de tine reflectă întocmai intenţiile ei de a te sabota. Visează la momentul în care să-i poată dezvălui iubitului tău ceva incriminator la adresa ta, din pura plăcere de a vă determina să vă certaţi sau chiar din dorinţa de a-ţi sufla partenerul.

4. Femeia fatală şi fără principii

Există o categorie de femei frumoase, extrem de preocupate de aspectul lor fizic şi de impactul pe care îl au asupra sexului opus, dar mai puţin interesate de statutul personal/marital pe care bărbaţii din jur îl au.
Să nu crezi că partenerul tău nu poate intra niciodată în „radarul” ei, oricât de prietenoasă ar părea cu tine.

Câtă vreme nu are mustrări de conştiinţă în a destrăma relaţii frecvent, probabil că nu se va gândi de două ori până să facă acelaşi lucru cu legătura ta amoroasă: pentru ea, dragostea este o continuă vânătoare de trofee.

5. Femeia care l-a părăsit în trecut

Există o lege nescrisă a relaţiei de amiciţie după o despărţire. Când cei doi foşti parteneri pun punct din voinţa comună, o eventuală reîmpăcare este puţin probabil să aibă loc.
Dacă femeia care ţi-a părăsit iubitul în trecut revine în viaţa lui în chip de amică, fă orice să o ţii departe de el. Nu uita că el a rămas odinioară cu sentimente pentru ea, iar aceasta ar putea să profite de avantaj, chiar dacă ai apărut tu în scenă între timp. 

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!