Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Mihail Gorbaciov, Bill Clinton şi Robert de Niro vor participa la a 90-a aniversare a preşedintelui israelian Shimon Perez

Publicat 15:38 | 24 mai 2013 // Vedete // 949 vizualizări

Shimon-PeresActorul american Robert de Niro va participa în luna iunie, împreună cu alte personalităţi şi celebrităţi din întreaga lume, la un eveniment dedicat aniversării preşedintelui israelian , care în luna august va împlini vârsta de 90 de ani, scrie cotidianul „Yediot Aharonot”.

De Niro va sosi în Israel pe data de 17 iunie pentru a participa la Conferinţa Prezidenţială, un eveniment pe care Peres îl organizează pentru al cincilea an consecutiv şi care va avea tema „Tomorrow” (Mâine), şi care va reuni la Ierusalim, între 18 şi 20 iunie, actori celebri, oameni de afaceri, politicieni şi sportivi.
Printre aceştia se numără foştii preşedinţi american şi rus Bill Clinton şi Mihail Gorbaciov, principele Albert de Monaco sau cântăreaţa Barbara Streisand.

Shimon Peres s-a născut pe data de 2 august 1923 în oraşul polonez Wieniawie (care în prezent este în Belarus), numele său la naştere fiind Szymon Persky.
A emigrat în Israel încă de când era copil, unde a făcut primii paşi în politică sub îndrumarea lui David Ben Gurion.
În anul 1994 a primit Premiul Nobel pentru Pace, împreună cu Yitzhak Rabin şi Yasser Arrafat.

Sursa: Agerpres, cu referire la EFE

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!