Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Spot Global Phone – un telefon mobil prin satelit, cu acoperire globală

Publicat 18:43 | 24 mai 2013 // Ştiinţă // 905 vizualizări

Ultima speranţă pentru a cere ajutor
Preţ: 499 USD. Abonament de bază: 25 dolari, cu 10 minute incluse.
Spot-Global-Phone-telefon-satelitSpot Global Phone, care se aseamănă cu un telefon Nokia de la sfârşitul anilor `90, este un telefon prin satelit în toată puterea cuvântului, suficient de mic pentru a încăpea în buzunar şi capabil să iniţieze apeluri de aproape oriunde în lume, informează Go4it.ro.

Astfel, Spot Global Phone ar fi un companion ideal pentru drumeţii în locuri izolate, unde reţelele obişnuite de telefonie mobilă nu au acoperire. Acest telefon ne permite să fim permanent în contact cu lumea civilizată, iar în situaţii critice poate fi ultima speranţă pentru a cere ajutor.

Telefonul Spot Global Phone cu design candy-bar poate fi achiziţionat cu 499 dolari, iar abonamentul de bază, care costă 25 dolari, oferă doar 10 minute incluse pentru de convorbiri. Avem şi posibilitatea de a trimite mesaje text, însă în limita a 35 de caractere.
Ofertele pentru abonament anual au preţuri începând de la 300 dolari pentru 120 minute de convorbiri, urcând până la 1.200 dolari pentru 4.800 de minute şi 1800 de dolari pentru convorbiri nelimitate.

Autonomia bateriei este de 3 zile în regim stand-by, sau până la 3 ore de convorbiri prin satelit.
În timp ce ecranul cu 4 linii text şi 12 caractere, respectiv agenta cu 99 numere de telefon şi codul de securitate pentru blocarea tastaturii nu reprezintă decât minimul necesar pentru un telefon, Spot Global Phone oferă totuşi şi capabilităţi pentru conexiuni de date.
Dacă optăm pentru un abonament cu pachet de date, Spot Global Phone ia rolul unui modem pentru acces la internet, conectat la portul USB.

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!