Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Amplica Hosting a oferit premii la finalul Startup Weekend Moldova (IT)

Publicat 02:59 | 05 iun. 2013 // Republica Moldova, Social // 1.075 vizualizări
amplica.md

Foto: Amplica.md

Compania Amplica Hosting, partener la cel mai așteptat eveniment IT din această vară, Startup Weekend Moldova, desfăşurat în perioada 31 mai – 2 iunie, la Chişinău, anunţă printr-un comunicat de presă că le-a oferit tuturor participanților domenii web gratuite, iar finaliștilor – premii sub formă de certificate de valoare pentru serviciile Hosting Shared și VPS.

Reuniunea Startup Weekend Moldova, aflată la cea de-a patra ediţie şi sprijinită de partenerii Orange Moldova, USAID, Garage Simpals, ATIC, Granat ș.a., a întrunit specialişti din domeniul IT și marketing care au implimentat idei de business în doar 54 de ore.

Startup Weekend Moldova presupune să dezvolți o idee de business și-i îndeamnă pe cei care-şi caută un cofinanțator sau o echipă să participe la ediţia următoare.
În cadrul evenimentului, Amplica a susținut și a facilitat posibilitatea de a dezvolta ideile de business imediat în mediul online.
Amplica-hosting-Denis-Alina-Tabac-StartupParticipanții au avut posibilitatea să obțină îndrumări și feedback-uri de la antreprenori invitați în calitate de mentori: Emanuel Martonca – ThinSlices (Romania), Roman Știrbu – Simpals (R.Moldova), Douglas Griffith – USAID CEED II (USA), Rostyslav Chayka – GameDev Conference (Ucraina).

Compania Amplica Hosting prestează servicii de webhosting, de înregistrare și întreţinere a domeniilor web etc.
S-a lansat pe piața IT din Republica Moldova în februarie 2011, remarcându-se prin participarea la diverse proiecte sociale şi susţinerea lor.

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!