Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Anunţ-bombă: Andreea Marin şi turcul Tuncay Ozturk s-au despărţit!

Publicat 03:23 | 06 iun. 2013 // Elldorscop, Radar, Vedete // 2.034 vizualizări
Foto: Libertatea.ro

Foto: Libertatea.ro

Medicul turc Tuncay Ozturk a anunţat pe Facebook că el şi Andreea Marin au renunţat la relaţia de dragoste.
La scurt timp, în aceeaşi seară de 5 iunie, Andreea Marin a confirmat vestea.

Anunţul privind despărţirea vine la doar o zi după ce Andreea Marin a povestit la un post de televiziune că relaţia ei cu Tuncay Ozturk  „e de două-trei luni, dar mai serioasă de o lună”.
Andreea Marin are 38 de ani (n. 22 decembrie 1974), iar medicul turc, musulman, este cu 12 ani mai tânăr, scrie presa de la Bucureşti.
„A fost Tuncay Ozturk obligat de şefi să se despartă de Andreea Marin?”, se întreabă Libertatea.ro.
Turcul-cu-Andreea-MarinPublicaţia scrie că medicul turc este membru al unei organizaţii islamice moderate „Fethullah Gulen”, unul din sponsorii spitalului unde lucrează. Această organizaţie nu acceptă comportamente sociale care ar încălca anumite principii morale.
Reprezentanţi ai comunităţii turce din România spun ca iubitul Andreei Marin, făcând parte din această mişcare, nu ar fi trebuit să se afişeze în public la braţul unei femei care nu este soţia lui.
Aceleaşi surse afirmă că majoritatea angajatilor spitalului la care lucrează Tuncay sunt membri ai mişcării, fiind obligaţi să aibă o conduită socială ireproşabilă.
Este posibil ca şefii spitalului să-i fi cerut lui Tuncay să renunţe la legătura cu Andreea Marin, iar tânărul medic, care ţine foarte mult la cariera lui, să se conformeze.
Andreea Marin urmase un tratament la clinica unde Tuncay Ozturk lucrează ca fizioterapeut, chiar el fiind medicul care a tratat-o.

Tuncay Ozturk a scris pe contul de Facebook: “Eu şi Andreea suntem chiar buni prieteni. Dar am luat decizia să nu luăm această relaţie în serios. Am renunţat la această relaţie. Vă mulţumesc foarte mult pentru respectul acordat relaţiei noastre”.

A urmat mesajul Andreei Marin: “Bine v-am regăsit, dragii mei! Eu şi prietenul meu, Tuncay, am decis împreună că presiunea mediatică excesivă asupra relaţiei noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sunt obişnuiţi cu acest mod de viaţă şi mai ales copilului meu, astfel încât hotărârea noastră este să rămânem doar prieteni pentru moment, fără alte conotaţii date legăturii noastre. Întrucât telefoanele, mailurile şi urmăririle de tip paparazzi fac imposibilă o desfăşurare firească a lucrurilor şi întrebările de natură intimă, precum şi speculaţiile sunt cu mult disproporţionate faţă de realitatea noastră, am decis împreună ca fiecare dintre noi să anunţe acest lucru pe facebook-ul său. O zi frumoasă tuturor!”

„Nu sunt nefericită, dragii mei. Doar am decis responsabil în situaţia de faţă”, a mai adăugat apoi vedeta.

Relaţia cu Tuncay Ozturk este prima relație a fostei prezentatoare TV după divorțul de Ștefan Bănică, anunţat la începutul anului (s-au căsătorit în ianuarie 2006).

Anterior, Andreea Marin a mai fost căsătorită cu Cristian Gheorghiţă, actualmente director de marketing al unui post de televiziune. Ei s-au căsătorit în 1995, pe când aveau 21 şi, respectiv, 24 de ani. Au divorţat trei ani mai târziu.

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!