Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Cartea “Isprăvile lui Guguţă” a fost lansată la Iaşi

Publicat 23:01 | 15 iun. 2013 // Cultură, Mapamond, Radar, România // 1.133 vizualizări
Basilica.ro

Basilica.ro

La Palatul Copiilor din Iaşi a fost lansată, sâmbătă, 15 iunie, cartea „Isprăvile lui Guguţă” de Spiridon Vangheli şi apărută la Editura „Doxologia” a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

Evenimentul a fost organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei şi s-a desfăşurat în prezenţa autorului, Spiridon Vangheli, a oficialităţilor, dar şi a numeroşi părinți şi copii. (video)

Pentru prima oară în hainele de gală ale unei edituri din România, Guguţă traversează Prutul spre a fi prezent atât în librării, cât şi în biblioteci.

Ispravile-lui-Guguta-S-VangheliEditura “Doxologia” este cea care şi-a asumat acum această răspundere, iar evenimentul este unul cu adevărat important în lumea literelor şi cărţilor româneşti.

Prozator, poet, traducător și editor originar din satul Grinăuți, Bălți, Spiridon Vangheli este cunoscut prin cărțile sale pentru copii pe mai multe meridiane ale lumii, fiind supranumit „Părintele lui Guguță”.

Opera lui Spiridon Vangheli, publicată în 20 de milioane de exemplare, a fost tradusă în 38 de limbi, apărând în peste 72 de ediţii.

Sursa: Basilica/Trinitas TV

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!