Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Kevin Costner spune că nu-i place Superman, chiar dacă a acceptat rolul din “Man of Steel”

Publicat 22:17 | 14 iun. 2013 // Radar, Vedete // 896 vizualizări
starpulse.com

starpulse.com

Kevin Costner, interpretul tatălui adoptiv, pământean, al lui Superman din noul film „Man of Steel”, a povestit că iniţial aproape a refuzat rolul pentru că nu-i place genul acesta de filme şi pentru că nu i-a plăcut niciodată personajul Superman, nici măcar pe când era un copil.

Costner interpretează rolul Jonathan Kent în noul film despre aventurile „omului de oţel”.

„Eu nu fac parte din cercul de oameni care iubesc acest gen de filme. Înţeleg că se prea poate ca aceste cuvinte să fie interpretate drept un sacrilegiu de către fani, dar pe când eram un puşti nu am crezut că Superman poate să zboare.
Am bănuit că nu poate să zboare pentru că am încercat si eu. Am sărit şi de pe canapea, şi de pe acoperiş şi tot nu am putut să zbor.
La fel am ştiut şi că gloanţele nu ricoşează din el„, a susţinut actorul.

În cele din urmă, Costner a precizat că a acceptat acest rol din dorinţa de a lucra alături de regizorul care a filmat „300”, Zack Snyder, şi este convins că spectatorii vor aprecia acest film.

Nu am crezut în supereroi, dar am avut şansa de a juca în acest film şi de a colabora cu un regizor cu adevărat vizionar, Zack. El a făcut un film cu adevărat mare, probabil cel mai mare film din cariera mea, şi, în ceea ce priveşte publicul ţintă al acestei producţii, cred că va fi extraordinar de mulţumit pentru că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării (…) Este un film cu adevărat epic!„, a mai adăugat Kevin Costner.

Sursa: Agerpres, Starpulse.com

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!