Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Un politician din Marea Britanie afirmă că este extraterestru (foto)

Publicat 21:48 | 19 iun. 2013 // Elldorscop, Şi altele... // 1.467 vizualizări

Politician-britanic-extraterestruSimon Parkes, consilier municipal în oraşul Whitby din Marea Britanie, susţine că a fost răpit de extratereştri de mai multe ori, că este fiul unei extraterestre, dar şi că are un copil cu o creatură din spaţiu, pe nume Cat Queen (Regina Pisică). (video)

„Ceea ce se întâmplă este că ne ţinem de mână şi eu spun că sunt gata şi o tehnologie pe care nu o înţeleg ne duce într-o navă care orbitează pământul. Soţia mea a aflat despre asta şi este foarte nefericită. Asta a creat câteva probleme, dar nu este vorba de un contact uman, aşa că nu văd nimic rău în asta”, a spus consilierul, care are şi trei copii pământeni.

Politicianul britanic, în vârstă de peste 50 de ani, membru al partidului laburist, a acordat un interviu postului de televiziune britanic Channel 4, pentru documentarul „Confesiunile unui om răpit de extratereştri”.

Politician-britanic-extraterestruSimon Parkes povesteşte că mama lui „adevărată” este o extraterestră verde de 2,7 metri, cu opt tentacule lipicioase în loc de degete. Afirmă că a văzut-o prima oară pe când avea doar şase luni, ea apărând lângă pătuţul lui. “Mă uitam fix la faţa ei. Mi-a intrat în minte prin ochi şi mi-a trimis un mesaj prin nervul optic în creier, spunând «Eu sunt mama ta adevărată, sunt mama ta mai importantă»”, şi-a amintit politicianul.

Simon Parkes, instructor auto de profesie, susţine că extratereştrii au totuşi trăsături umane şi că sunt interesaţi nu de corpul oamenilor, ci de sufletele lor.

Consilierul este în politică de multă vreme, dar, spune el, munca nu i-a fost niciodată afectată de experienţele avute cu fiinţele venite din spaţiu: „Este o problemă personală şi munca mea nu este afectată. Sunt mai interesat să repar cuiva acoperişul stricat sau să astup gropile. Oamenii nu vor să vorbească cu mine despre extratereştri. Primesc mai mult bun simţ de la aceste creaturi decât de la primărie”.

Sursa:  Rtv.net, Realitatea.net, Mirror.co.uk, Foxnews.com

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!