Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Alexandru Cimbriciuc şi Ion Butmalai participă la Programul de Orientare NATO

Publicat 12:21 | 01 iul. 2013 // Politică, Republica Moldova, RM-NATO // 1.055 vizualizări

NATO_reuniuneDeputații Alexandru Cimbriciuc (PLDM), președintele delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară NATO, vicepreședinte al Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, și Ion Butmalai (PLDM), secretar al aceleiași comisii, participă la Programul de Orientare NATO, care se desfășoară la 1-3 iulie, la Bruxelles, Belgia.

Programul este organizat de Adunarea Parlamentară NATO pentru parlamentele țărilor membre și parlamentele țărilor asociate la AP NATO, precizează Serviciul de presă al Parlamentului de la Chişinău.

În cadrul Programul de Orientare NATO sunt abordate subiecte privind rolul și structura AP NATO, activitatea, operațiunile, agenda politică a NATO, planificarea urgențelor civile și răspuns la dezastre, integrarea euro-atlantică și parteneriatele NATO.

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

1 Comentariu

  1. Andrei spune:

    O inceput deja cimbriciuc si cu butmalai sa umblre pe la training-uri. Eu cred ca ei vor fi cei mai in virsta reprezentanti, deoarece la aceste trainin-guri de orientare se duc asa numai studenti stagiari, etc. :)))

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!