Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Încă 30 de minute şi bebeluşul regal putea fi Leu, dar s-a născut în zodia Racului (foto), la fel ca tatăl şi bunica sa Lady Diana

Publicat 11:42 | 23 iul. 2013 // Elldorscop, Şi altele... // 1.219 vizualizări

KBebeluşul regal britanic, adus pe lume la 22 iulie, merge pe urmele tatălui şi ale bunicii sale Lady Diana, născuţi şi ei în zodia Racului.

Un astrolog britanic spune că bebeluşul va fi un lider puternic, potrivit unei ştiri AFP, preluată de Agerpres.

Astrologul britanic Patrick Arundell descifrează că semnul zodiacal îi va da bebeluşului “o putere impunătoare” şi o “aură foarte specială”.

Printul-cu-bebelusulBăiatul s-a născut cu numai 30 de minute înainte ca Soarele să intre în Constelaţia Leului.

Tatăl său, prinţul William, este născut la 21 iunie, fiind Rac, potrivit astrologului citat în ştire, la fel ca şi mama acestuia, prinţesa Diana, născută la 1 iulie.

Persoanele născute în zodia Racului sunt protectoare şi sensibile, deoarece se află sub influenţa Lunii, dar sunt oricând pregătite să se retragă în carapacea lor, conform sursei.

“Elementul marcant care pune în lumină puterea impunătoare este Soarele situat în Rac, unul din semnele cardinale ale zodiacului”, susţine astrologul.

The Sun a devenit… The Son (foto), în timp ce The Guardian scrie că steaua “bebeluşului regal” nu este chiar atât de bună

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!