Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Om de afaceri, condamnat la plata unui milion de euro pentru fosta logodnică, prostituată rusă

Publicat 11:37 | 10 iul. 2013 // Mapamond, Şi altele... // 895 vizualizări

Euro-trafic-de-influentaTribunalul corecţional din Monaco a condamnat marţi, 9 iulie, un om de afaceri olandez să-i plătească fostei sale logodnice, o rusoaică, suma de un milion de euro pe care i-a promis-o ca zestre, bărbatul rupând legătura după ce a aflat că femeia era de fapt prostituată, relatează AFP.

Robertus, 52 de ani, administrator de companii cu domiciliul la Londra, i-a oferit în iulie 2011 un cec de un milion de dolari Dianei pentru a se căsători cu el, a explicat bărbatul la audieri.

„Acest cec reprezenta o garanţie pentru a evita stabilirea unui contract de căsătorie. Am convenit ca cecul să poată fi încasat după uniunea noastră pentru ca această sumă să reprezinte securitatea sa financiară”, a spus omul de afaceri.

Cecul trebuia să poată fi retras dintr-un cont din principat, însă nu fusese alimentat. Femeia a decis atunci să-şi ceară „zestrea”, depunând o plângere pentru emiterea unui cec fără acoperire.

Îndrăgostit nebuneşte, bărbatul o invita regulat pe cea cu care voia să se căsătorească să-l viziteze la Londra de la Moscova şi cheltuia pentru ea fără socoteală. I-a oferit un inel de logodnă de 70.000 de euro şi i-a finanţat studiile de marketing.

El a organizat chiar şi o petrecere cu un concert privat al trupei Black Eyed Peas pe o insulă în largul Cannesului, închiriată pentru ziua de naştere a frumoasei sale în vara lui 2011. Logodnica, plictisită în ciuda tuturor acestor eforturi, a plecat să se distreze într-o discotecă din apropiere. Acolo a descoperit bărbatul adevărata „profesie” a iubitei sale.

„Am rupt imediat relaţia şi am cerut restituirea bijuteriilor şi a cecului. Ea nu a făcut niciodată acest lucru”, şi-a exprimat el regretul.

Avocaţii părţii civile, care au cerut plata cecului şi daune de 50.000 de euro, au susţinut că bărbatul era „perfect la curent cu activităţile” Dianei.

Sursa: Agerpres

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!