Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Vladimir Putin a dezvăluit un secret de familie: mama sa nu i-a spus tatălui un lucru foarte important

Publicat 22:06 | 22 iul. 2013 // Mapamond // 1.484 vizualizări

Dmitri-Medvedev-Vladimir-Putin-lumanariPreşedintele rus, Vladimir Putin, a mărturisit că a fost botezat pe ascuns de mama sa, fără să ştie tatăl său, care era membru al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice (PCUS), transmite EFE, citată de Agerpres.

“Astfel, (botezul) m-a marcat pe mine, personal, şi pe familia noastră”, a adăugat preşedintele rus într-un documentar intitulat “Al doilea botez al Rusiei”, transmis luni, 22 iulie, de televiziunea publică rusă.

“Biserica este partenerul natural al statului” în Rusia, a declarat liderul rus.

“Mama mea m-a botezat pe ascuns de tatăl meu, care era membru al Partidului Comunist. Nu era niciun funcţionar, lucra în fabrică, dar era un activist de bază al partidului în organizaţia fabricii’, a povestit Vladimir Putin.

Potrivit presei ruse, Vladimir Putin ar fi fost botezat într-o catedrală din Sankt Petersburg, unde s-a născut în 1952, cu un an înainte de moartea conducătorul sovietic Iosif Stalin.

Documentarul “Al doilea botez al Rusiei” dezvăluie persecutarea credincioşilor în timpul perioadei comuniste.

În luna iunie, Vladimir Putin a declarat într-o emisiune televizată că el şi soţia sa Ludmila nu s-au cununat în biserică, deşi au format o familie timp de 30 de ani: Anunţ şocant pentru ortodocşii ruşi: Vladimir Putin spune că n-a fost cununat cu soţia sa

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!