Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

“Surgihoney”, o nouă miere bio cu proprietăţi uimitoare

Publicat 13:59 | 12 aug. 2013 // Accente Info, Elldorscop, Radar, Sănătate, Ştiinţă // 1.605 vizualizări

Mierea ce “va revoluţiona îngrijirea rănilor din întreaga lume”

silverlining.com

silverlining.com

Ian Staples, un om de afaceri din Marea Britanie, a produs un tip de miere bio care, potrivit medicilor, oferă rezultate “uimitoare” în tratarea rănilor şi a infecţiilor.

Ian Staples a deţinut în trecut lanţul de accesorii auto “Halfords”. El a cumpărat o fermă organică din sudul Chile, a creat stupi, iar apoi a finanţat cercetători ştiinţifici din Irlanda să-l ajute să dezvolte mierea.

Noul produs, “Surgihoney”, a fost licenţiat de autoritatea competentă din Marea Britanie, însă nu este încă disponibil de vânzare pe piaţă, scrie Agerpres, care citează “Daily Mail”.

Mierea “Surgihoney” este ambalată în săculeţe de 10 g fiecare şi poate ucide bacterii, paraziţi şi infecţii fungice, ajutând în acelaşi timp la vinderea rănilor.

Produsul a fost testat timp de un an în spitale din Hampshire pe bebeluşi, femei care tocmai au născut, pacienţi bolnavi de cancer şi persoane în vârstă.

Rănile şi ulcerele, inclusiv cele infectate cu extrem de puternica bacterie MRSA, s-au vindecat în câteva zile, în timp ce numărul femeilor care au suferit infecţii după ce au născut prin cezariană s-a redus la jumătate.

Mierea a vindecat răni ale soldaţilor care s-au întors din Afganistan şi a fost folosită pentru a trata acnee şi pentru a proteja pielea pacienţilor bolnavi de cancer nevoiţi să apele la cateter pentru chimioterapie.

Mierea este folosită dintotdeauna pentru puterile sale de vindecare, deşi medicina modernă este în favoarea antibioticelor, pentru un efect rapid şi garantat.

Doctoul Matthew Dryden, consultant microbiolog la Fundaţia spitalelor Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Hampshire, a spus că noua miere „va revoluţiona îngrijirea rănilor din întreaga lume”.
„Mierea este un medicament natural fantastic. Atuul său este că omoară insecte, însă nu afectează ţesutul”, a adăugat doctorul.

Mierea Manuka, mai puternică decât antibioticele

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!