Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

„Actualizează lumea” – noul slogan al Agerpres

Publicat 11:31 | 18 sept. 2013 // Mapamond, România // 1.134 vizualizări

Agenția Națională de Presă Agerpres, prima agenție de profil din România, are începând din 17 septembrie o nouă identitate vizuală, noi platforme de comunicare online, precum și un nou slogan, care sintetizează perfect misiunea pe care și-a asumat-o: „Actualizează lumea”.

Agerpres-nou-site

Suntem aici din 1889 și avem peste 90 de ani de transmisie live, aceasta însemnând practic că Agerpres reprezintă istoria României în știri. Vrem să fim și prezentul și viitorul său, astfel că ne reinventăm astăzi pentru a putea să ne îndeplinim cât mai bine scopul de a fi cea mai importantă sursă de informații corecte, obiective, pentru România și pentru restul lumii”, a declarat directorul general al agenţiei, Alexandru Giboi.

Noul format al agenției păstrează serviciile tradiționale—fluxuri de știri tematice, monitorizare de presă, arhivă de fotografii—și introduce trei noi piloni care îi vor asigura evoluția constantă și întărirea poziției de sursă de știri rapide, corecte și de calitate.

Primul este orientarea către mediul online și adaptarea la tendințele din această zonă. De aceea a fost creat un nou website Agerpres, pornind de la comportamentul vizitatorului care are nevoie de acces rapid la informație. Știrile online vor avea o interfață prietenoasă și, în același timp, platforma va permite un acces facil la informație. În plus, noul site este creat pe o platformă robustă, a cărei interfață se adaptează în funcție de dispozitivul pe care navighează utilizatorii.

Va fi, de asemenea, implementat sistemul de achiziție și plată online pentru fluxuri de știri și fotografii.
În plus, noua platformă online va face posibilă integrarea cu cele mai populare rețele sociale din România (Facebook, Twitter, Google+, Youtube), care permit autentificarea în rețelele de socializare, distribuirea ușoară a informațiilor de interes și comentarea acestora în mediul virtual.

Îmbogățirea zonei multimedia cu o platformă video interactivă este cel de-al doilea punct forte al noului Agerpres.
Ilustrația video, live streaming-ul, fluxul de știri video vor completa transmiterea știrilor în mod tradițional. Platforma va fi constant actualizată cu interviuri video și documentare exclusive Agerpres și va fi integrată cu YouTube pentru a oferi o experiență socială completă.

Cel de-al treilea pilon al Agerpres va fi introducerea conceptului de jurnalist complet. Acesta este redactorul care are cunoștințe și pregătire de bază în domeniile foto și video, pentru a putea transmite cu rapiditate știri complexe către publicul său.

Întregul proces de rebranding și regândire a strategiilor și platformelor de comunicare reprezintă intrarea Agerpres în rândul celor mai importante agenții de presă din lume și confirmarea poziției sale de principală sursă de informații cu și despre România, pentru români și pentru întreaga lume.

Sursa: Agerpres

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!