Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Decizie istorică în Suedia: masturbarea în public este permisă

Publicat 22:14 | 18 sept. 2013 // Mapamond, Şi altele... // 1.162 vizualizări
thelocal.se

thelocal.se

Un tribunal din Suedia a decis că masturbarea în public este acceptată atâta timp cât nu este vizată o persoană anume.

Decizia a fost luată în cazul unui bărbat care s-a dezbrăcat pe o plajă suedeză şi a început să se atingă în faţă tuturor.

Iniţial, bărbatul de 65 de ani, care la începutul lunii iunie şi-a dat jos lenjeria intimă pe o plajă din Stockholm şi s-a masturbat, a fost acuzat de abuz sexual, scrie ediţia suedeză a „The Local”.

Însă, lucrurile au luat o turnură nesperată când tribunalul din districtul Södertörn a decis să-l achite pe exhibiţionist.

„The Local” spune că magistraţii au dat această sentinţă considerând că bărbatul nu se autosatisfăcea pentru sau în faţa unei persoane anume.

Procurorul Olof Vrethammar a declarat pentru un ziar local că nu intenţionează să facă apel. „Pentru ca să fie un delict, e nevoie ca molestarea să vizeze una sau mai multe persoane. Cred că sentinţa tribunalului e rezonabilă”.

Decizia surprinzătoare a curţii îi face pe suedezi să se întrebe dacă masturbarea în public este de acum acceptată, atât timp cât nu vizează o altă persoană. (Articolul din ziarul suedez, în limba engleză)

Sursa: Adevarul.ro

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!