Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Eva Herzigova îşi decolorează părul cu vodkă

Publicat 17:34 | 16 sept. 2013 // Radar, Vedete // 1.249 vizualizări
contactmusic.com

contactmusic.com

Modelul Eva Herzigova, în vârstă de 40 de ani, a spus că odihna este secretul aspectului ei fizic tineresc şi a dezvăluit că obişnuieşte să-şi decoloreze părul cu vodkă, într-un interviu recent pentru ediţia franceză a revistei ”Marie Claire”.

„Dacă beau vodkă în fiecare zi? Singura mea doză de vodkă zilnică este aceea pe care o folosesc pentru a-mi decolora părul. Şi este un truc care chiar funcţionează”, a declarat Eva Herzigova, citată de Mediafax şi Contactmusic.com.

„Cel mai bun truc de înfrumuseţare pe care vi-l recomand? Nu stau niciodată prea mult la soare, beau multă apă, multă odihnă şi sentimentul de a te simţi iubită”, a mai spus Eva Herzigova.

În opinia celebrului model ceh, industria modei s-a schimbat în rău, modelele profesioniste din zilele noastre se copiază prea mult unele pe celelalte, astfel încât “era supermodelelor a trecut”.

„În zilele noastre, toate fetele arată ca manechine din vitrine, aşa ţi se cere să fii. Drăguţă, dar fără carismă.
În trecut, supermodelele erau nişte femei extraordinare, iar micile lor imperfecţiuni le făceau să fie şi mai frumoase. Fiecare avea propria personalitate. Au format cupluri intrate în legendă: Cindy Crowford şi Richard Gere, Stephanie Seymour şi Axl Rose. Acum, toată lumea arată la fel. Era supermodelelor a trecut. E trist”, a comentat Eva Herzigova.

Eva Herzigova, unul dintre cele mai admirate şi mai respectate modele profesioniste din lume, şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Praga de compania franceză Metropolitan Models.

Notă: Pe internet există menţiuni despre o metodă de decolorare a părului cu ajutorul unui amestec din vodkă şi suc de lămâie şi ”vreo două ore petrecute la soare”. Avertismentul este că această metodă usucă părul. În plus, funcţionează doar dacă nuanţa naturală a părului este una deschisă.  

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!