Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Expoziţie internaţională de mobilă la Chişinău

Publicat 19:09 | 18 sept. 2013 // Economie, Radar, Republica Moldova // 1.269 vizualizări
Foto: Ministerul Economiei

Foto: Ministerul Economiei

Expoziţia internaţională de mobilă FURNITURE, ediţia a XIV-a, se desfăşoară în perioada 18 – 22 septembrie la Chişinău, la „Moldexpo”.

Peste 40 de companii din Republica Moldova, România, Ucraina şi Belarus şi-au expus producţia: mobilă, utilaje, scule, materiale şi accesorii pentru fabricarea mobilei.

Ministrul adjunct al Economiei Dumitru Godoroja, care a participat la inaugurarea expoziţiei, a menţionat că evenimentul „are menirea să reflecte cele mai noi idei în domeniul accesoriilor industriei de mobilă, să expună noi produse, demonstrând trenduri, progrese şi inovaţii”.

Expozitie-mobila-MoldexpoPotrivit datelor Ministerului Economiei, în anul 2012, volumul de producţie în domeniul mobilei s-a majorat de 2,5 ori în Republica Moldova, comparativ cu anul 2011. În primul semestru al anului 2013, ritmul de creştere în domeniu a constituit 4,1%, faţă de perioada corespunzătoare a anului 2012.

Expoziţia deschisă la „Moldexpo” este o reuşită a eforturilor şi a bunei colaborări a Ministerului moldovean al Economiei cu Uniunea Producătorilor de Mobilă din Moldova şi Proiectul USAID Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II).

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!