Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Harta intersecțiilor din Chişinău monitorizate video de Poliție

Publicat 21:15 | 09 sept. 2013 // Radar, Republica Moldova, Social // 1.831 vizualizări

Masini-strada-gara-feroviara-Chisinau-monument-deportariMinisterul Afacerilor Interne (MAI) al Republici Moldova implementează un proiect de monitorizare video a traficului în Chișinău, finanţat de Republica Populară Chineză.
Proiectul prevede ca 41 de intersecții din Chişinău să fie dotate cu sisteme de monitorizare video conectate la un centru unic de comandă. Opt dintre aceste sisteme vor fi dotate şi cu radare, potrivit MAI.

Monitorizarea primelor două intersecții va fi realizată încă din luna septembrie, iar până la sfârşitul anului 2013 urmează să devină funcţionale și celelalte 39 de sisteme.

Implementarea acestui proiect va permite sancționarea în regim semi-automat a șoferilor care încalcă regulile, fără contact direct cu polițistul. Înştiinţările despre amenzi vor fi expediate prin poştă.
Un alt beneficiu de pe urma proiectului va fi suportul în gestionarea situațiilor de criză și în gestionarea traficului, a explicat MAI.

Harta intersecțiilor ce vor fi monitorizate video de Poliție din toamna anului 2013, imaginea se măreşte cu click:Intersectii-monitorizate-video-Chisinau

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!