Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Vladimir Jirinovski acuză SUA de provocarea cutremurelor şi altor cataclisme cu HAARP. El avertizează că şi Rusia deţine arma climatică

Publicat 00:54 | 26 sept. 2013 // Elldorscop, Mapamond, Radar, Ştiinţă // 1.429 vizualizări
rusnovosti.ru

rusnovosti.ru

Americanii deţin un sistem capabil să provoace secetă, cutremure, ploi şi inundaţii, a declarat Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Liberal Democrat Rus, într-un interviu acordat pentru „Russkaia slujba novostei” la 25 septembrie.

Politicianul crede că SUA influenţează climatul din Rusia, „provocând ba secetă, ba inundaţii” prin intermediul proiectului HAARP din Alaska. În opinia sa, inundaţiile din Soci puteau fi provocate de Departamentul de Stat al SUA.

„În momentul de faţă, doar americanii au posibilitatea să influenţeze fenomenele naturale. Arma climatică în versiune mai avansată o deţin Rusia şi SUA, dar noi, ca întotdeauna, suntem în defensivă, ca întotdeauna, ne temem să facem asta.
În general, o folosesc americanii, fapt pe care-l demonstrează pe exemplul Soci. Orientul Îndepărtat a fost ca un fel de repetiţie, pentru ca noi să investim bani enormi acolo, iar aici – pentru a împiedica olimpiada”, a declarat Vladimir Jirinovski.

„Avem toate posibilităţile să răspundem SUA cu un război climatic, dar nimeni nu dă ordinul. Dacă s-ar da ordinul, oamenii noştri ar face totul. Noi putem provoca şi cutremure de pământ, şi tsunami”, a spus politicianul rus.

Vladimir Jirinovski şi-a exprimat supărarea că „ţarul le-a vândut Alaska americanilor, fără a se gândi la consecinţe”, iar acum aceştia „intenţionat şi-au împins proiectul mai aproape” de Rusia.

Rusnovosti.ru menţionează că, potrivit unor informaţii apărute în media, proiectul HAARP a fost închis la începutul lunii mai 2013, după ce mai mulţi experţi au fost de părere că acesta ar putea influenţa clima.

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) viza cercetarea ionosferei.
Guvernul american aloca anual acestui proiect ştiinţific din Gakona, Alaska, un buget recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari.

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!