Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Călătoriile pe Marte – interzise

Publicat 19:04 | 30 oct. 2013 // Mapamond, Radar // 1.094 vizualizări
nnm.ru

nnm.ru

Un cleric saudit, membru al Consiliului marilor ulemale din Arabia Saudită, Ali al-Hekmi, a emis o fatwa (recomandare cu caracter de precept) care interzice călătoriile pe planeta Marte, semnalează Agerpres, citând EFE.
Clericul a criticat proiectul Mars One, care vizează organizarea de călătorii pentru colonizarea acestei planete, la care s-au înscris peste 200.000 de persoane din întreaga lume, a informat miercuri, 30 octombrie, ziarul “Al Hayat”.

Clericul a explicat că, potrivit unui verset al Coranului, credinciosul nu trebuie să se lanseze “spre pierzanie”, pentru că fiinţa umană nu este stăpână pe viaţa sa, Allah fiind cel care a creat-o.

mars-one.com

mars-one.com

În opinia sa, aceste experimente îi vor duce la “distrugere” pe cei care participă la ele, fapt pentru care ar trebui să se realizeze cu animale.

Un număr de 477 de cetăţeni saudiţi s-au prezentat pentru a participa la proiectul Mars One, care se defineşte pe pagina sa web ca o organizaţie nonprofit, însă numai şase au fost acceptaţi. Scopul proiectului este de a crea o primă aşezare umană pe Marte în anul 2023.

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!