Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Marian Lupu – lider al grupului parlamentar PDM. Dumitru Diacov va lucra cu Vlad Plahotniuc în teritoriu

Publicat 17:36 | 28 oct. 2013 // Politică, Radar, Republica Moldova // 939 vizualizări
Foto: PDM

Foto: PDM

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Marian Lupu, va deveni președinte al grupului parlamentar, iar Dumitru Diacov va trece pe poziţia de vicepreședinte al grupului de deputaţi, a decis, prin vot unanim, Consiliului Politic Național al PDM, întrunit în şedinţă luni, 28 octombrie.

Totodată, Dumitru Diacov “se va implica, alături de prim-vicepreședintele PDM Vlad Plahotniuc, în coordonarea activității partidului în teritoriu și în dialogul direct al democraților cu cetățenii”, potrivit unui comunicat de presă al PDM.

Conducerea PDM s-a convocat în şedinţă după ce Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședintele PDM, a anunţat că renunţă la mandatul de deputat în Parlament, pentru a se dedica mai mult responsabilităţilor de partid.

Consiliului Politic Național al PDM a stabilit că “toate eforturile membrilor PDM – din Parlament, Guvern și din teritoriu – se vor concentra pentru a susține stabilitatea politică și pentru a promova măsurile necesare apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană”.
De asemenea, Consiliului Politic al PDM şi-a reconfirmat “suportul deplin pentru susținerea obiectivelor Coaliției Pro-Europene, anunțând o prezență în număr impresionant la manifestația programată pentru 3 noiembrie în PMAN, pentru susținerea cursului de integrare europeană a Republicii Moldova”.

Ne aşteaptă un an politic foarte complicat, în care avem obligația să ne consolidăm atât în interiorul partidului, cât și să promovăm Coaliția de guvernare. Summitul de Vilnius trebuie să devină un succes pentru Republica Moldova, pentru un viitor mai bun al cetățenilor țării. Miza este mare și trebuie să ne mobilizăm cu toții”, a declarat la şedinţă Marian Lupu.

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!