Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Silvio Berlusconi îi va plăti fostei soţii 1,4 milioane de euro pe lună

Publicat 22:48 | 22 oct. 2013 // Mapamond, Vedete // 950 vizualizări

Silvio-BerlusconiUn tribunal din Italia a fixat, marţi, la 1,4 milioane de euro pe lună pensia alimentară pe care ex-premierul italian Silvio Berlusconi ar trebui să o plătească fostei sale soţii Veronica Lario.

Suma a fost diminuată cu mai mult de jumătate faţă de cea stabilită anterior de o altă instanţă de judecată, transmite EFE, citată de Agerpres.

Decizia tribunalului din Monza (nordul Italiei) modifică sentinţa pronunţată de o instanţă din Milano, care stabilise o pensie de trei milioane de euro pe lună pentru Lario.

Această diferenţă judiciară se explică prin faptul că Veronica Lario a prezentat la Milano o cerere de “separare consensuală”, în timp ce Berlusconi a înaintat la Monza o cerere de “divorţ”, în condiţiile în care legea italiană permite să existe două dosare deschise în cazul unui aceluiaşi matrimoniu.

Astfel, prima sentinţă pronunţată la Milano a fost pentru moment anulată de decizia instanţei din Monza, care poate fi totuşi atacată cu recurs la Curtea de Apel din Milano.

Silvio Berlusconi s-a căsătorit în 1990 cu Veronica Lario, cu care a avut trei copii. Această a doua căsnicie a sa s-a încheiat în 2009 la iniţiativa lui Lario, după un an de dispute răsunătoare şi polemici publice.

 Silvio Berlusconi (77 de ani) are în prezent o relaţie cu Francesca Pascale, cu 49 de ani mai tânără decât el: 

francesca-pascale-silvio-berlusconi

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!