Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

10 vedete care şi-au corectat forma dinţilor (foto)

Publicat 08:09 | 25 feb. 2014 // Elldorscop, Radar, Vedete // 2.723 vizualizări

Tom Cruise, Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Cheryl Cole, Victoria Beckham, Morgan Freeman, Zac Efron, Cher Lloyd, Nicholas Cage, Celine Dion

Tom-Cruise-danturaTom Cruise
La 51 de ani, face parte dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, însă lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Un aparat dentar şi o albire au făcut minuni pentru Tom.

Lindsay-Lohan-dantura
Lindsay Lohan
Stilul de viaţă haotic şi-a pus amprenta chiar şi pe dantura tinerei actriţe. Cu ajutorul stomatologilor, vedeta şi-a recăpătat frumosul zâmbet.

Miley-Cyrus-dantura
Miley Cyrus
Evoluţia îndrăgitei Miley Cyrus din ultimii ani este incredibilă. De la simpatica Hannah Montana, cântăreaţa şi-a creat o imagine de divă sexy.

Cheryl-Cole-dantura
Cheryl Cole
Înainte de a deveni faimoasă, Cheryl era doar o fată frumuşică şi cu dinţii strâmbi. Celebritatea însă a determinat-o să îi corecteze.

Victoria-Beckham-dantura
Victoria Beckham
Este greu să găseşti fotografii cu fosta Posh zâmbind. Motivul? Vedeta a fost dintotdeauna nemulţumită de zâmbetul ei. Deşi dantura ei a primit îmbunătăţiri, soţia lui David Beckham încă evită să o arate.

Morgan-Freeman-dantura
Morgan Freeman
Dantura talentatului actor nu arăta prea bine în urmă cu câţiva ani. În prezent, zâmbetul starului este perfect.

Zac-Efron-dantura
Zac Efron
În adolescenţă, zâmbetul actorului dezvelea o simpatică strungăreaţă. Din păcate, dentistul starului a decis să o elimine.

Cher-Lloyd-dantura
Cher Lloyd
A impresionat la show-ul X Factor cu talentul, dar şi cu trăsăturile speciale. La scurt timp după ce a devenit celebră, Cher a apelat la un stomatolog pentru a-şi corecta dantura.

Nicholas-Cage-dantura
Nicholas Cage
Şi dantura celebrului actor a avut nevoie de intervenţia stomatologului. În prezent, starul se poate lăuda cu un zâmbet de milioane.

Celine-Dion-dantura
Celine Dion
În anii ’80, zâmbetul artistei era departe de a fi cuceritor. Astfel că vedeta nu a stat prea mult pe gânduri până a decis să investească în refacerea danturii.

Sursa: Eva.ro

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!