Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Pentru bărbaţi: Cum să arăţi mai tânăr

Publicat 00:00 | 09 feb. 2014 // Şi altele... // 1.637 vizualizări

Barbat-ceasSfatulparinţilor.ro publică 4 sfaturi pentru bărbaţii care îşi doresc să pară cu vreo 5 ani mai tineri:

1. Scapă de “teroarea” părului grizonat
Dacă intri în panică imediat ce vezi un nou fir de păr alb şi vrei să te vopseşti, ar fi bine să te mai gândeşti o dată. Consultă mai întâi un stilist. Acesta îţi poate recomanda să-ţi vopseşti doar zonele “afectate”, dar nu tot părul.
De asemenea, este cazul să analizezi şi alimentaţia. Ai obiceiul să mănânci foarte sărat? Atunci ar fi bine să te opreşti. Încearcă să înlocuieşti sarea cu piperul, dacă vrei ca mâncarea să aibă gust.

2. Ţine sub control ridurile
Fruntea ţi-a devenit o hartă a trecerii timpului? E cazul să începi să ai grijă de pielea feţei. Nu uita de crema cu factor de protecţie UV, de crema hidratantă dimineaţa şi de crema de seară. Cât despre alimentaţie, renunţă la zahăr, nu mai mânca prăjiturele şi nu mai bea cafea după ora 15:00.

3. Laba gâştii şi ochii umflaţi se fac de la fumat
Dacă fumezi, e cazul să ştii că acest viciu intervine în fluxul sangvin, iar o circulaţie slabă a sângelui duce la apariţia ridurilor din jurul ochilor şi nu numai. În plus, nopţile pierdute conduc la cearcăne, pungi sub ochi şi ochi roşii. La fel şi consumul de sare şi abuzul de alcool.
Pentru un tratament rapid, ţine pe ochi felii de castravete şi lasă să acţioneze 15 minute.
Pentru efecte de durată, renunţă la ţigări, excesul de sare şi abuzul de alcool.

4. Dinţii îngălbeniţi strică reputaţia
Cafea, tutun, vin roşu… Iată numai câteva exemple de duşmani ai albului dinţilor. Şi ştim cu toţii că dinţii galbeni te fac mai bătrân. Dacă însă consumi mere, ţelină, morcovi, broccoli şi alte legume verzi te vor ajuta să recapeţi albul natural al dinţilor. În cazul în care vrei dinţii şi mai albi, poţi apela la stomatolog. El te va sfătui ce ai de făcut.

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!