Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Gravidele care preferă carnea de pui nasc băieţi cu penis mic

Publicat 00:48 | 03 feb. 2014 // Sănătate // 1.278 vizualizări

Frigider-femeieGravidele care consumă produse din carne de pui (nu-i vorba despre găinile de curte) vor da naştere unor băieţi care vor avea penisuri mai mici decât media normală, potrivit reprezentanţilor Ethical Treatment of Animals (PETA), citaţi de Doctorulzilei.ro.

,,Femeile însărcinate ar trebui să se gândească de două ori înainte să se înfrupte din aripioare sau copane de pui, pentru că fiii lor ar putea să aibă o problemă cu dezvoltarea penisului”, spune Lindsay Rajt de la PETA.

Lindsay Rajt face referire la un studiu din 2008 realizat de U.S. National Institute of Environmental Health Sciences, care a examinat efectele asupra sănătăţii a compuşilor chimici denumiţi ftalaţi.

Ftalaţii se găsesc într-o mare varietate de produse, inclusiv în pesticide, dar şi în materialele plastice din care sunt confecţionate ambalajele. Mâncarea este contaminată în timpul procesului de fabricaţie.

Testele făcute pe şobolani au scos la iveală că expunerea la ftalaţi în timpul sarcinii afectează dezvoltarea organelor genitale ale fătului.

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!