Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Un mic vrăjitor a trimis demoni să-i vatăme pe doi copii. Îngeri înalţi de 3 metri au împiedicat răul (video)

Publicat 00:24 | 10 feb. 2014 // Opinii, Racursiu, Radar, Spiritualitate // 2.155 vizualizări
Arhanghelul Mihail, icoană

Arhanghelul Mihail, icoană

Nadina Lisnic

Suntem captivi într-o lume pe care am definit-o cu mintea noastră şi încercăm să-i concretizăm marginile cu încăpăţânare.
Întrebarea ar fi: care este preţul pentru ceva ce durează atât de puţin?

Când eram mică, mi se spunea că “nimeni nu s-a întors ca să spună cum e pe cealaltă lume” (oamenii care folosesc această replică uită până şi de faptul că Iisus Hristos l-a înviat pe Lazăr).

În zilele noastre însă, fiind mult mai uşor să împărtăşim informaţia, aflăm că există nenumărate minuni şi destăinuiri care ar trebui să ne facă mai conştienţi de necesităţile sufletului nostru.

Dincolo de condiţia noastră fizică, de necesităţile noastre materiale, se dă o luptă, un “război nevăzut”, la un nivel de care mulţi devin conştienţi abia doar atunci când nu mai pot schimba nimic.

Nu este o slăbiciune să iubeşti şi nu este o slăbiciune să crezi în bine şi adevăr.
Şi dacă este plauzibil să vrei să salvezi lumea de poluare şi de corupţie, cu atât mai admirabilă ar trebui să fie tăria de a lupta pentru mântuirea sufletului şi pentru dragostea pentru Domnul Iisus Hristos.

În SUA există o emisiune prezentată de Sid Roth, intitulată “It’s supernatural”, şi în cadrul căreia invitaţii îşi povestesc propriile descoperiri, trăiri, concluzii sau experienţe.

Deşi nu poţi să alegi între ele, pentru că toate au ceva tulburător, povestea lui Earthquake Kelley este extraordinară prin detaliile ei şi dezvăluie multe aspecte pe care mulţi nu le înţeleg, dar pentru care caută răspunsuri.

Fiind iniţiat de mic în practicile vrăjitoriei şi ale blestemelor (ne aminteşte prin aceasta de tinereţea Sfântului Ciprian), Earthquake Kelley are o copilărie bogată în experienţe predominate de energii negative.
La vârsta de numai 4 ani, o voce îi spune cum să se drogheze. Totodată, entităţi malefice “i se supun” băieţelului când acesta trimite blesteme de moarte asupra unor persoane.

Înger Păzitor, icoană

Înger Păzitor, icoană

Însă, una dintre întâmplările sale ar trebui să vă bucure, dacă va protejaţi prin credinţa în Dumnezeu: Earthquake Kelley şi-a trimis o dată diavolii către doi băieţi credincioşi, spunându-le „să-i vâneze şi să distrugă tot ce au frumos în viaţa lor”.
Dar demonii s-au întors fără niciun rezultat la micul vrăjitor şi au spus că nu pot să-i vatăme pe cei doi copii, pentru că sunt protejaţi.

Fiind prima oară când i se întâmpla să nu-i fie îndeplinită porunca şi fiind foarte supărat din acest motiv, tânărul vrăjitor şi-a părăsit corpul şi, în spirit, a plecat să vadă ce se întâmplă cu cei doi băieţi care-i erau antipatici.
Ajuns la ei, a văzut cum alături de fiecare dintre cei doi băieţi păşeşte câte un înger înalt de vreo 3 metri, cu o sabie mare în mână.

Din păcate, această revelaţie nu l-a ajutat să se salveze atunci, să renunţe la practicile negative, dar după o experienţa trăită “pe pragul morţii”, Earthquake Kelley este încă printre noi pentru a vorbi despre Iisus Hristos, puterea rugăciunii şi misiunea ce o are de îndeplinit fiecare dintre noi pe Pământ:

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!