Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Savant: Oamenii sunt spirite îmbrăcate în “costume de bio-corp” şi gândurile lor pot schimba realitatea

Publicat 23:57 | 02 apr. 2014 // Spiritualitate, Ştiinţă // 1.875 vizualizări

Creier-om-universProfesorul William Tiller (profesor emerit al Departamentului de Ştiinţa Materialelor din cadrul Universităţii Stanford) este un om de ştiinţă non-conformist; ideile și teoriile sale sunt interesante, reprezentând o provocare pentru comunitatea științifică actuală.

Profesorul Tiller nu spune că știința clasică ar fi greșită, numai că ea este prea limitată în perspectiva sa.

Printre multe lucruri, profesorul Tiller este convins că putem evolua în mintea și în emoțiile noastre într-o asemenea măsură, încât să influențăm în viața de zi cu zi realitatea fizică, scrie Lovendal.ro.

Cu alte cuvinte, William Tiller sugerează că gândurile noastre pot schimba realitatea.

Profesorul Tiller are, de asemenea, un punct de vedere diferit asupra organismului uman și asupra naturii conștiinței umane. El îi vede pe oameni ca fiind spirite îmbrăcate în “costume de bio-corp”, deţinând puteri enorme, dar de care noi nu suntem conștienți.

În conformitate cu Tiller, conştiinţa este un produs secundar al spiritului atunci când intră în materie densă.

Profesorul Tiller a studiat experimental și teoretic domeniul psihoenergeticii, care, în viitor, ar putea deveni parte integrantă din fizica de mâine. (Articolul complet pe Lovendal.ro)

Părintele Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca spunea astfel despre influenţa gândului asupra lumii materiale:
„Avem probe unde nici n-am bănui: în fizica modernă, despre puterile sufletului asupra lumii fizice, deci şi a trupului.
Prin simpla atingere a unui obiect, structura acesteia s-a schimbat întrucâtva. Prin simpla îndreptare a energiei cunoscătoare a sufletului asupra unui lucru, acesta se influenţează şi se schimbă întrucâtva, încât nu e identic în mod absolut cu el însuşi de mai înainte de experienţă.
De aici reţinem faptul că organismul viu înregistrează cu atât mai uşor un bombardament al energiei sufletului şi-i pricinuieşte mutaţia infinitezimală, după dorinţă. Iar o mică schimbare în microbiologie dezlănţuie, prin amplificare, procese uriaşe în configuraţia persoanei, uneori chiar şi în macrobiologia societăţii.
Deci, cum să nu fie în stare blestemul unei babe, aproape cojită de materie, zvârlit cu urgia cea mai mare pe urma unui vinovat, ca voinţa ei să nu-l ajungă şi să nu-i schimbe configuraţia fizică şi psihică?
Gândirea îndreptată ca o săgeată poate pricinui la ţintă leziuni organice. Şi iarăşi: cum să nu fie în stare rugăciunea cu iubire să-l folosească şi să-l schimbe din rău în bun?”.
(Din cartea „Părintele Arsenie Boca, mare îndrumător de suflete din secolul XX”, pag. 69-70, Editura Teognost, Cluj-Napoca, 2002).

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!