Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Mesajul cititorului: Felul în care sărbătoriţi şi vă marchează sărbătorile ţine doar de voi

Publicat 03:36 | 10 dec. 2014 // Radar, Social // 1.136 vizualizări

Jucarii-brad-globuri-Mos-CraciunMesajul cititorului: Fiecare persoană este iubită (!), nu lăsaţi gândurile negative să vă păcălească
N., vizitator al site-ului

Am intrat în perioada sărbătorilor de iarnă şi acest lucru nu este greu de remarcat, având în vedere că în fiecare an magazinele sunt decorate din ce în ce mai devreme. Anul acesta încă din luna septembrie se puteau găsi figurine de ciocolată de Crăciun şi obiecte decorative.

Dincolo de spiritul comercial, care nici nu ar trebui să fie pus în balanţă de sărbători, vă îndemn să nu uitaţi semnificaţia spirituală a sărbătorilor pe care le ţineţi şi să nu uitaţi că felul în care sărbătoriţi şi vă marchează sărbătorile ţine doar de voi.

Astfel, intensificaţi energia pozitivă în inima voastră şi lăsaţi-o să curgă precum un râu în jurul vostru.

Nu fiţi frustraţi de sărbători că nu vă permiteţi să luaţi ceva anume ori să plecaţi undeva. Luaţi ce aveţi şi împodobiţi atmosfera.

Dacă vă gândiţi că v-aţi dori un obiect anume, amintiţi-vă că înainte oamenii nu aveau nici măcar apă curgătoare în casă sau nici măcar un fierbător electric şi, totuşi, viaţa lor continua după aceleaşi principii morale şi spirituale.

Dacă vă întristează faptul că nu aţi reuşit să plecaţi undeva, consolaţi-vă cu faptul că până şi în cel mai de lux hotel sau staţiune sunt oameni care merg zilnic acolo şi au obosit sau detestă acel loc. Ar fi păcat să nu faceţi o atmosferă frumoasă în mintea şi în inima voastră cât timp aveţi tot ce vă trebuie pentru aceasta şi aveţi pe cineva care vă iubeşte.
Fiecare persoană este iubită (!), nu lăsaţi gândurile negative să vă păcălească.

Nu vă faceţi mustrări de conştiinţă pentru ce puneţi pe masă şi că nu sunt toate felurile numite de oameni “de sărbătoare”.
Orice aţi avea, este deja de sărbătoare pentru că vă hrăneşte în acea zi.

Oricât de greu v-ar fi, încercaţi să înţelegeţi că toţi, absolut toţi oamenii au probleme şi se confruntă cu neajunsuri, dar că există momente în care trebuie să le laşi deoparte şi să priveşti dincolo de suferinţa personală, să priveşti spre lumina care a născut sărbătorile.

Dacă am avea puterea să privim într-acolo tot timpul, probabil nici nu am fi conştienţi de problemele noastre sau nu am simţi că ne doboară. Dacă nu ne-am trata pe noi înşine ca centrul a toate, ci ne-am concentra pe sursa inepuizabilă creatoare şi omniprezentă, ne-am simţi mai uşori de greutăţi şi neajunsuri.

Orice religie aţi avea, orice aţi crede despre o anumită sărbătoare, fiţi luminoşi! Dumnezeu există şi vă iubeşte.

Luaţi-vă ochii de la greutăţi şi bucuraţi-vă de darurile pe care le aveţi. Atunci veţi observa că tot ce credeaţi insurmontabil începe să se topească şi să dispară din viaţa voastră.
Să aveţi sărbători fericite!
Începeţi de acum.

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!