Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

„Extratereştrii”, în slujba serviciilor secrete

Publicat 22:13 | 18 nov. 2017 // Accente Info, Elldorscop, Opinii, OZN, Radar // 1.188 vizualizări

Dumnezeu a creat 99 de specii angelice, apoi, printr-o lucrare specială, l-a creat pe Om, „a suta” oaie pierdută în căutarea căreia pornește păstorul cel bun din parabola povestită de Iisus Hristos. 

Seara-amurg-cer-frumosEleonora Lisnic

Recent, am privit un documentar rusesc despre rivalitatea dintre serviciile secrete sovietice şi cele americane în perioada Războiului Rece.

Printre alte cazuri, mai prozaice, a fost relatat următorul: în anii 60, SUA erau interesate să extragă petrol în zona râului Orinoco, din Venezuela (nordul Americii de Sud), dar petroliştii nu puteau începe lucrările din cauza unui trib de aborigeni.

Pentru a-i determina să treacă paşnic cu traiul în altă parte, serviciile secrete americane au angajat doi lingvişti care cunoşteau dialectul localnicilor şi i-au trimis în misiune.

Agenţii au coborât dintr-un elicopter, s-au prezentat drept „mesageri din Calea Lactee” şi, până la urmă, au reuşit să convingă căpeteniile comunităţii că trebuie să-şi aleagă un nou loc de trai, pentru că, în caz contrar, îi ameninţă o mare tragedie.

Există numeroase relatări despre întâlniri şi discuţii pe teritoriul SUA cu „extratereştri” bine intenţionaţi, blonzi, înalţi, cu trăsături corecte şi chiar frumoase, care vorbesc engleza… cu accent german.

Obiectele zburătoare neidentificate (discurile zburătoare) sunt văzute frecvent, dar rămâne un mister identitatea piloţilor.

Unii susţin că deja există tehnologia care permite proiectarea hologramelor din sateliţi. Se glumeşte că, în următorii ani, vom privi “desene animate” pe cer, că vom vedea lucruri care, de fapt, nu există.

Potrivit sfinţilor părinţi, Dumnezeu a creat 99 de specii angelice (îngeri, dintre care o treime “au căzut”), apoi, printr-o lucrare specială, l-a creat pe Om (Adam).

Iisus Hristos povesteşte parabola cu “a suta” oaie pierdută, în căutarea căreia porneşte păstorul.

Pentru a-l recupera pe om, pe Pământ s-a întrupat El, Dumnezeu-Cuvântul, Dumnezeu-Fiul, Mântuitorul.

Preluat de pe blogul Eleonora Lisnic despre lumea din jur

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!