Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Angela Merkel către Vladimir Putin: “Vă felicit călduros pentru realegerea dumneavoastră”

Publicat 22:05 | 19 Mar 2018 // Mapamond, Radar // 86 vizualizări

Tass.ru

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat luni, 19 martie, pe preşedintele rus, Vladimir Putin, pentru realegerea sa şi a lansat un apel la “continuarea dialogului”, pentru a găsi “soluţii” la “provocările bilaterale şi internaţionale”, a informat cancelaria de la Berlin, relatează AFP și Agerpres.

“Astăzi este mai important ca oricând să ne continuăm dialogul şi să încurajăm relaţiile dintre ţările şi popoarele noastre”, a declarat cancelarul federal, potrivit unui comunicat difuzat de serviciile sale.

“Pe această bază, va trebui să depunem eforturi pentru a aborda provocările importante, bilaterale, dar şi internaţionale, în mod constructiv şi a găsi soluţii acceptabile”, a subliniat Angela Merkel.

“Vă felicit călduros pentru realegerea dumneavoastră” şi “vă doresc succes pentru sarcinile care vă aşteaptă”, a adăugat ea, adresându-i-se lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin (65 de ani) a câştigat duminică, 18 martie, al patrulea mandat de preşedinte, obţinând 76,7% din voturi, la un scrutin despre care observatorii internaţionali au spus că a fost lipsit de o reală concurenţă.

Elldor.Info

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!