Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Militarii au acționat până dimineața, deblocând din nămeți zeci de persoane și mașini

Publicat 15:55 | 24 Mar 2018 // Radar, Republica Moldova, Social // 186 vizualizări

MA

Pe parcursul serii și nopții trecute, peste 40 de persoane au fost ajutate de ostași să scape din prinsoarea troienelor.

Militarii au activat până la ora 4:00 dimineața pentru deszăpezirea drumurilor naționale și deblocarea și tractarea din nămeți a zeci de mașini.

Armata Națională a Republicii Moldova a intervenit cu 82 de militari și 14 unități de tehnică de tip KAMAZ, KRAZ, URAL, ZIL din dotarea Brigăzilor de Infanterie „Moldova”, „Ștefan cel Mare”, Batalionului de Geniu „Codru”, Regimentului de Rachete Antiaeriene, Batalionului 4 Antiaerian și Baza de Instruire Militară a Armatei Naționale, informează Elldor.Info, cu referire la Serviciul de presă al Ministerului Apărării.

De pe traseele și drumurile naționale au fost deblocate și tractate 42 de mașini de mare tonaj și autoturisme (TIR-uri, microbuze etc.) și peste 45 de persoane.

În toate unităţile militare ale Armatei Naţionale sunt formate echipe mobile, dotate cu tehnică specială, pregătite să intervină pentru acordarea ajutorului necesar.

Armata Naţională participă la curățarea drumurilor în această seară

Video: http://www.army.md/?lng=2&action=show&cat=122&obj=4857

Lasă un comentariu

Trebuie să fii Logat pentru a comenta.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!