Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Proiect UE: 60 de tineri din Republica Moldova și Ucraina vor fi susținuți în inițierea unei afaceri

Publicat 22:04 | 14 Mar 2018 // Economie, Radar, Republica Moldova, RM-UE, Social // 203 vizualizări

60 de tineri din Republica Moldova și Ucraina, cu vârste între 18 și 35 de ani, vor fi susținuți în inițierea afacerilor inovatoare, cu impact puternic transfrontalier social și economic, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Moldova-Ucraina „Joint Opportunities in Busiess for Youth”.

Proiectului transfrontalier se va desfășura timp de 14 luni. În cadrul acestuia, tinerii vor fi instruiți și încurajați să participe la Seed Forum-uri. De asemenea, va fi creată o platformă de asistență și consultare on-line privind scrierea unui plan de afaceri, notează Elldor.Info, cu referire la Serviciul de presă al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

La evenimentul de lansare a Programului, miercuri, 14 martie, a participat Secretarul general de stat în cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Iulia Costin.

Proiectului transfrontalier „Joint Opportunities in Busiess for Youth” („Oportunități comune în afaceri pentru tineri”) este finanțat de Uniunea Europeană și va fi implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), în parteneriat cu Organizația Publică de tineret „Noua Generație a Europei” din Ucraina.

Elldor.Info

Lasă un comentariu

Trebuie să fii Logat pentru a comenta.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!