Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

”Tricouri și costume. Ghid pentru o afacere creativă”, o carte de David Parrish

Publicat 21:36 | 18 mai 2018 // Radar, Şi altele..., Social // 741 vizualizări

”Tricouri și costume. Ghid pentru o afacere creativă”, de David Parrish, este o carte apărută la Editura ARC, una dintre cele mai mari edituri din Republica Moldova, cunoscută în tot spațiul românesc.

David Parrish este specializat în oferirea serviciilor de consultanță și în instruirea antreprenorilor creativi în baza propriei sale experiențe și a celor mai bune practici internaționale.

Potrivit editurii, cartea este scrisă într-o manieră atractivă, ocolește jargonul de specialitate și oferă inspirația și sfaturile potrivite pentru toți cei care dețin sau sunt pe punctul de a inaugura o afacere creativă.
Marketingul, proprietatea intelectuală, finanțele, competiția, leadershipul și multe alte aspecte ale businessului creativ sunt incluse în acest ghid.
Exemple de cele mai bune practici sunt ilustrate în unsprezece capitole aparte, numite „Idei în acțiune”, ce prezintă o serie de afaceri și organizații creative.

Cartea, apărută în 2017, are 112 pagini (150mmx210mm), copertă broșată, prețul indicat pe site-ul editurii fiind de 199 de lei moldovenești.

Rețeaua de librării din Chișinău în care poate fi găsită cartea:  link.

Cărțile Editurii ARC pot fi comandate pe următoarele site-uri:
www.pronoi.md, www.librarius.md, www.librariata.md, www.cumparacarti.ro.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!