Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Adolescentul Aleksei Osipov a crescut cu 15 cm în doar două luni

Publicat 22:27 | 10 iun. 2018 // Racursiu, Radar, Spiritualitate // 413 vizualizări

facebook.com/aiosipov/

Profesorul, teologul Aleksei Ilici Osipov povestește că în adolescență încetase să crească în înălțime, din cauza unui traumatism grav la spate. Se oprise din creștere cam la înălțimea de 1 metru și 45 de centimetri.

Într-o zi, preotul Nikon Vorobiov (pe care-l cunoștea de la vârsta de 6 ani și care i-a fost îndrumător spiritual) l-a chemat la el, l-a sprijinit de ușorul ușii și, cu o riglă și un creion, i-a marcat înălțimea.
Apoi, fără să dea vreo explicație, părintele Nikon Vorobiov îi măsura statura la fiecare 2-3 zile: ”Iată, Lioșa, ai mai crescut.”.
Și tot așa timp de 2 luni, până în luna august.

Adolescentului Lioșa îi plăcuse să crească și era contrariat că părintele Nikon își încetase ritualul, așa că l-a rugat să continue. ”Vrei să fii mai sus decât Dumnezeu?!”, i-a tăiat-o Cuviosul Nikon Vorobiov, scenă despre care Aleksei Osipov își amintește surâzând.

Cert e că în acele două luni Aleksei Osipov a crescut cu vreo 15 cm, până la înălțimea pe care o are astăzi. Întreg corpul i s-a dezvoltat foarte frumos și nu mai era un baiețel pirpiriu. Când l-au revăzut la 1 septembrie, colegele de clasă au exclamat încântate: ”Ce mult s-a schimbat Alik!”.

Ineditul istoriei este că Aleksei a început brusc să crească și brusc s-a oprit din creștere, deși în mod normal băieții cresc în înălțime până la 18-20 de ani. Bineînțeles, profesorul Osipov sugerează că părintele Nikon Vorobiov l-a rugat pe Dumnezeu să-i mai dea vreo 15 centimetri. Nu avea nevoie de mai mulți, ca să nu se mândrească. (A.I. Osipov povestește întâmplarea în acest film min. 51:30, în limba rusă)

În stânga – preotul Nikon Vorobiov cu adolescentul Aleksei Osipov

Eleonora Lisnic
Elldor.Info

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!