Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Militari din Republica Moldova participă la Parada militară din 1 decembrie de la București: Antrenamentul din ajunul Zilei României – Foto

Publicat 20:37 | 30 nov. 2019 // Radar, Republica Moldova, România, Social // 1.021 vizualizări
Foto: Dmitrii Vosimeric, MAN

Un contingent al Armatei Naţionale a Republicii Moldova participă duminică, 1 decembrie, la Parada militară de la Bucureşti, organizată de Ziua Naţională a României, informează Elldor.Info.

Sâmbătă, 30 noiembrie, cei 26 de ofiţeri şi subofiţeri ai Companiei Gărzii de Onoare au defilat în Piața Arcul de Triumf din București, în cadrul antrenamentului pentru paradă.

Plutonul moldovenesc este condus de maiorul Vasile Ojoga, iar Drapelul de Stat este purtat de locotenentul major Victor Şipilov.

Militarii moldoveni din Compania Gărzii de Onoare defilează la parada militară din România începând cu anul 2014, precizează Serviciul de presă al Ministerului Apărării.

În acest an, militarii moldoveni vor defila alături de peste 500 de militari din 20 de ţări – Bulgaria, Canada, Cehia, Croaţia, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi Statele Unite ale Americii.

La parada de 1 decembrie din Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti urmează să participe aproximativ 4.000 de militari cu 200 de unităţi de tehnică, precum şi 50 de aeronave.

Mai multe fotografii realizate de Dmitrii Vosimeric, MAN: https://www.facebook.com/MDAarmy/?tn-str=k*F

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!