Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Viața bate filmul! Un cercetător american a ajuns boschetar într-o gară din Cernăuți

Publicat 16:48 | 26 nov. 2011 // Elldorscop, Mapamond // 1.684 vizualizări

În 2010, Cary Dolego a candidat la funcţia de guvernator al statului Arizona!
Istoria unui om de ştiinţă din cadrul Departamentului de Securitate Economică din statul Arizona pare a fi desprinsă dintr-un film.
Americanul Cary Dolego (53 de ani) a mers în Ucraina pentru a le împărtăși colegilor de acolo realizările sale ştiinţifice și a ajuns boschetar într-o gară din Cernăuți.

Pe ucraineanca Julia a cunoscut-o pe internet. După ce au corespondat o perioadă, au hotărât să se căsătorească. Au convenit să se vadă la Cernăuţi.

„Și Julia mi-a spus că vrea să se căsătorească cu mine. Tocmai din acest motiv, am fost uimit să constat că nu a venit să mă întâlnească la gara feroviară din Cernăuți, așa cum am stabilit”, povestește Cary Dolego, citat de Vesti-Ucraina.

Mai mult, cercetătorul american a descoperit în gară că i-a fost blocat cardul bancar şi nu are bani pentru a pleca din oraş.

Mare le-a fost mirarea voluntarilor de la „Ajutorul Poporului” să descopere la stația din Cernăuți un boschetar ce vorbește perfect limba engleză!

„Iniţial arăta ca o persoană fără adăpost. Abia când am început să vorbim cu el ne-am dat seama că e străin”, spune directorul executiv adjunct al ONG-ului, Andrei Malov.

Cary Dolego a fost plasat la un Centru pentru persoane fără adăpost, iar la scurt timp a fost internat în spital cu pneumonie.

Angajaţii Centrului pentru persoane fără adăpost, care l-au luat pe Cary Dolego în îngrijirea lor, au cerut ajutorul Ambasadei SUA din Ucraina pentru a afla cine este misteriosul domn.

Astfel, au aflat că boschetarul este de fapt om de știință american, angajat al Departamentului de Securitatea Economică al statului Arizona. Mai mult, în 2010, Dolego chiar a candidat la funcţia de guvernator al respectivului stat.

Jurnaliştii au reuşit s-o găsească pe „iubita americanului”, Julia. Fata a mărturisit că nu ea a corespondat cu Cary.

M-a sunat ieri un necunoscut și mi-a spus că a corespondat din numele meu, a creat o adresă de e-mail şi a vorbit cu un bărbat care a venit la Cernăuţi şi care acum stă în acest oraș fără niciun ban”, a povestit Julia.

Cu toate acestea, romanticul american încă nu a decis dacă se va întoarce acasă sau va încerca să o cucerească pe ucraineanca de care s-a îndrăgostit doar văzând-o în poze.

Ana Moraru
Elldor.Info

1 Comentariu

  1. nartip spune:

    -La asemenea cultura/grad de instruire, un individ-si american- este in stare sa aiba asemenea ‘soarta’?E o metoda de a se instala la post…

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!