Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Bucurie şi la Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale! 10 autospeciale noi pentru 10 localităţi

Publicat 19:13 | 28 dec. 2011 // Republica Moldova, Social // 1.236 vizualizări

dse.md

“Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale a avut parte de un eveniment frumos în preajma sărbătorilor de iarnă. Astăzi, ministrul Afacerilor Interne, general de brigadă Alexei Roibu, a înmânat cheile a 10 autospeciale de intervenţie care vor fi utilizate în calitate de maşini operative în lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale”, se arată într-un comunicat de presă al Serviciului.

Subdiviziunile care au avut parte de autospeciale au fost selectate în funcţie de “necesităţile constatate de Serviciu”. Maşini noi au primit subdiviziunile din localităţile Bălţi, Ungheni, Cahul, Comrat, Hânceşti, Taraclia, Cimişlia, Teleneşti, Şoldăneşti şi municipiul Chişinău.

Maşinile vor fi folosite pentru intervenţia în situaţii excepţionale, cum ar fi descarcerarea automobilelor avariate în accidente şi salvarea persoanelor.

La ora actuală, Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale are în dotare 21 de autospeciale de asemenea tip, 11 dintre ele fiind procurate la finele anului 2008 şi utilizate la înlăturarea efectelor inundaţiilor din vara anului 2010.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!