Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Deochiul: Când eşti o ţintă uşoară şi cum să devii imun

Publicat 11:17 | 07 dec. 2011 // Elldorscop, Spiritualitate, Ştiinţă // 3.558 vizualizări

Cu toţii suntem expuşi în mod constant unor atacuri psihice, la fel cum ne aflăm în contact permanent cu bacteriile din mediul înconjurător. Cei cu imunitate psihologică şi psihică n-ar trebui să-şi facă griji, pentru că le pot face faţă cu uşurinţă. Probleme pot avea persoanele slăbite fizic şi spiritual, măcinate de complexe.

Nu e nevoie de niciun fel de magie neagră şi ritualuri pentru ca cineva să fie deocheat. Gândul este energie. Deochiul, în esenţă, este un gând negativ aruncat în tine ca o săgeată de o altă persoană. Când coincide cu propriile tale temeri, nelinişti şi complexe, acel gând rău provoacă un val de rezonanţă psiho-energetică în întreaga ta fiinţă.

Explicaţia este desprinsă dintr-un articol publicat pe un site consacrat fenomenelor paranormale.

Prin urmare, cea mai sigură metodă de a deveni imun la atacurile energetice este să-ţi faci ordine în propriul tău univers spiritual. Începe prin a înţelege că eşti ocrotit în fiece clipă, oriunde te-ai afla şi pe oricine-ai întâlni.

Câteva sfaturi simple: evită ieşirile din casă în momentele în care ai realmente o problemă de sănătate, nu vorbi despre viaţa şi planurile tale oricărui om dispus să te asculte şi „nu-i irita” pe cei invidioşi cu amănunte despre succesele tale într-un domeniu sau altul.

Gândul este energia sufletului şi starea sufletului se regăseşte în gând.

Părintele Arsenie Boca explica acest aspect în felul următor:

„Avem probe unde nici n-am bănui: în fizica modernă, despre puterile sufletului asupra lumii fizice, deci şi a trupului.

Prin simpla atingere a unui obiect, structura acesteia s-a schimbat întrucâtva. Prin simpla îndreptare a energiei cunoscătoare a sufletului asupra unui lucru, acesta se influenţează şi se schimbă întrucâtva, încât nu e identic în mod absolut cu el însuşi de mai înainte de experienţă.

De aici reţinem faptul că organismul viu înregistrează cu atât mai uşor un bombardament al energiei sufletului şi-i pricinuieşte mutaţia infinitezimală, după dorinţă. Iar o mică schimbare în microbiologie dezlănţuie, prin amplificare, procese uriaşe în configuraţia persoanei, uneori chiar şi în macrobiologia societăţii.
Deci, cum să nu fie în stare blestemul unei babe, aproape cojită de materie, zvârlit cu urgia cea mai mare pe urma unui vinovat, ca voinţa ei să nu-l ajungă şi să nu-i schimbe configuraţia fizică şi psihică?

Gândirea îndreptată ca o săgeată poate pricinui la ţintă leziuni organice. Şi iarăşi: cum să nu fie în stare rugăciunea cu iubire să-l folosească şi să-l schimbe din rău în bun?”. (Din cartea „Părintele Arsenie Boca, mare îndrumător de suflete din secolul XX”, pag. 69-70, Editura Teognost, Cluj-Napoca, 2002).

Eleonora Lisnic
Elldor.Info

1 Comentariu

  1. […] Deochiul: Când eşti o ţintă uşoară şi cum să devii imun vampire-guide.ru cum te aperi protecţie vampirii energetici […]

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!