Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

SIS-ul, “în farmecul clinchetelor de zurgălăi”, cu gândul la tine

Publicat 07:35 | 31 dec. 2011 // Republica Moldova, Social // 2.128 vizualizări

sis.md

“Fie ca spiritul acestor zile sfinte, trăite în farmecul clinchetelor de zurgălăi şi al colindelor strămoşeşti, să Vă însoţească intrarea în noul an cu speranţe şi aspiraţii spre un viitor mai prosper”, urează, în prag de an nou, conducerea şi Colegiul Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS).

SIS-ul “adresează tuturor sincere felicitări, urări de sănătate, bunăstare, pace şi voie bună”. 

“Vă dorim ca gândul bun şi fericirea să-şi găsească loc în casa şi în sufletul Dumneavoastră şi al celor dragi, luminându-Vă viaţa cu clipe frumoase, bucurii şi vise împlinite. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!”, se spune în mesajul de felicitare al SIS.

Săptămâna aceasta, într-o atmosferă festivă, efectivul SIS a făcut bilanţul anului sportiv 2011, iar ofiţerii care au înregistrat performanţe au fost premiaţi. Cei mai buni sportivi din SIS au primit diplome de onoare, cadouri şi premii băneşti, împreună cu urări de “noi realizări, atât în competiţiile sportive, cât şi pe tărâmul professional”.

Selecţionata SIS a participat la competiţiile organizate sub egida Clubului Sportiv Central „Dinamo”. Reprezentanţii instituţiei au ocupat primul loc la tragerea din armele de luptă, medalia de aur la turneul de volei şi bronzul la lupta “Sambo”.

Eleonora Lisnic
Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!