Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Cetăţeni moldoveni salvaţi din troiene de poliţiştii de frontieră de la Galaţi

Publicat 20:13 | 26 ian. 2012 // Mapamond, Radar, România, Social // 1.118 vizualizări

click.ro

Un autocar din Republica Moldova, cu 21 de pasageri care intenţionau să ajungă în Italia, s-a blocat în nămeţi în România, în dimineaţa zilei de 26 ianuarie, pe traseul Oancea – Roşcani.

Autocarul nu şi-a putut continua drumul încă de la 4 dimineaţa, dar dispeceratul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea a fost anunţat despre acest fapt abia la orele 13:10, se arată într-un comunicat remis Elldor.Info de I.T.P.F. Iaşi.

Conducerea Sectorului Poliţiei Frontieră Oancea a luat masura deplasării în zona indicată a unui număr de 7 politisti de frontieră şi a 4 autospeciale.

Întrucât o parte dintre persoane acuzau disconfort din cauza frigului, 14 dintre ele au acceptat să fie preluate şi transportate la Şcoala Generală din localitatea Oancea, unde cu sprijinul primăriei din localitate li s-au asigurat condiţiile necesare de cazare şi masa. Concomitent, a fost luată măsura anunţării lucratorilor de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Galaţi despre situaţia existentă, pentru a fi luate măsurile necesare pentru deszăpezirea DJ 242 E, comunicaţia Oancea – Roşcani”, potrivit comunicatului.

În situaţia în care doar 14 dintre cei 21 de pasageri ai autocarului au acceptat să părăsească mijlocul de transport, poliţiştii de frontieră gălăţeni au anunţat că vor monitoriza în continuare situatia lor, pentru a le acorda, la nevoie, sprijnul necesar.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!