Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Domnica Cemortan îl apără pe căpitan, notează presa italiană

Publicat 20:56 | 19 ian. 2012 // Accente Info, Mapamond, Radar, Social // 1.830 vizualizări

Compania maritimă Costa, a cărei navă „Concordia” a eșuat vineri, 13 ianuarie, la țărmul insulei italiene Giglio, spune că tânăra din Republica Moldova care a luat cina cu căpitanul în seara naufragiului, Domnica Cemortan, era „îmbarcată regulamentar”.

Potrivit agenției italiene de presă ANSA, compania s-a declarat gata să pună la dispoziția autorităților dovezi privind identitatea pasagerei și numărul biletului ei de călătorie.

Ceva mai devreme, presa italiană scrisese că Domnica Cemortan, de 25 de ani, nu se afla pe lista pasagerilor. Iar ziarul „La Reppublica” relata că anchetatorii vor dori s-o audieze ca martor.

Cemortan, care se află acum în Republica Moldova, a declarat televiziunilor de la Chişinău că Francesco Schettino s-a comportat exemplar și a salvat mii de vieți.

Autoritățile italiene îl anchetează sub acuzația de omucidere.

Sursa: Radio Europa Liberă

1 Comentariu

  1. Viorel spune:

    Se știe că moldovencele profită de orice și fac…..orice pentru bani,acum plânge că a rămas fără….slujbă și minte cu nerușinare(ascultați convorbirea dintre acel comandant criminal și șeful gărzii de coastă) când lua masa cu Schettino s-a gândit și la familia lui???????

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!