Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Hackerii Anonymous cu mesaj către români (video)

Publicat 14:55 | 19 ian. 2012 // România, Şi altele... // 979 vizualizări

Grupul Anonymous, cunoscut pentru atacurile informatice comise în întreaga lume, salută acţiunile românilor care s-au alăturat „în cele din urmă luptei mondiale pentru o viaţă mai bună”, într-un mesaj audio însoţit de imagini de la protestele din România.

„Salutări, poporule român. Noi suntem Anonymous”, începe mesajul audio al grupului, suprapus peste imagini video cu protestele din România.

„V-aţi alăturat în cele din urmă luptei mondiale pentru o viaţă mai bună. După 22 de ani de furt, minciuni şi manipulări, comise de guvernanţii voştri şi de presă, vocea voastră se aude încă o dată pe străzile oraşelor voastre”, continuă mesajul, avertizând însă că înlăturarea de la putere a unei singure persoane şi alegerea alteia în loc nu va rezolva problemele, ci doar va continua „circul politic”.

„Trebuie să recunoaşteţi că toată clasa voastră politică este coruptă şi nu serveşte interesului poporului aşa cum ar trebui”, continuă mesajul, care se încheie cu o încurajare pentru români, de a nu-şi pierde speranţa şi cu îndemnul „Treziţi-vă!”.

Sursa: Mediafax

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!