Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Nou! Dacia Lodgy (foto)

Publicat 18:37 | 05 ian. 2012 // România // 1.520 vizualizări

În 2012, “familia Dacia se extinde cu noul model Lodgy”, anunţă compania, într-un comunicat de presă. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Dacia Lodgy este un vehicul de familie disponibil în variantă cu 5 şi 7 locuri.

Numele – “Lodgy” – care aminteşte de englezescul „lodge”, este o trimitere directă la trăsătura sa esenţială: capacitatea de a găzdui o întreagă familie şi bagajele sale, explică Dacia.

În concordanţă cu spiritul mărcii Dacia, Lodgy este un model foarte spaţios, cu prestaţii inedite, adaptate aşteptărilor clienţilor. Familiile aflate în căutarea unui vehicul polivalent la un preţ accesibil îşi vor putea cumpăra noul model cu o garanţie de 3 ani, asigură producătorul.

Lodgy oferă un plus de confort şi funcţionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile în premieră pentru Dacia.

Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri.

Designul său sugerează un spaţiu interior remarcabil până la al 3-lea rând de scaune.

Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit în 8 ani un actor de notorietate pe piaţa auto europeană. După 1999, Renault a investit peste 600 de milioane de euro în modernizarea echipamentelor de producţie ale uzinei Dacia de la Piteşti.

Lodgy Glace, o maşină de competiţie inedită

Cu ocazia celei de-a treia participări la Trofeul Andros, Dacia iese din nou din tipare, înscriind în cursă pentru prima oară în istoria competiţiei un monovolum: Lodgy „Glace”.

Două vehicule Lodgy „Glace” sunt pilotate anul acesta de un trio de piloţi de excepţie: Alain Prost, Nicolas Prost şi Evens Stievenart.

La mijloc de sezon, Alain Prost se află pe primul loc, cu două victorii obţinute în trei curse, aflăm de pe Dacia.ro.

Eleonora Lisnic
Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!